Home
Hoe ik ben
begonnen
Kalender & uitslagen
Foto album
Sponsoren
Nieuwsbrief
Ik ben in oktober 2009 begonnen met karten in Goes en heb verschillende wedstrijden gereden in de NJIKV (Nederlandse Jeugd Indoor Kart Vereniging) deze wedstrijden worden allemaal op binnen banen gereden door heel Nederland en Belgie. Ik heb hier hele goede resultaten behaald zoals u op de foto`s kunt zien.
1e plaats ouder – kind - race

Door mijn goede resultaten werd ik gescout door het raceteam PDB van Ben de Feijter en Casper Reinders zij zijn de organisatoren van de GK4 deze kartwedstrijden worden alleen op buiten banen gereden in Nederland, Duitsland en België. Het was inmiddels februari 2011 Ik mocht als gastrijder 2 wedstrijden rijden bij hun team het was voor het eerst dat ik buiten mocht racen Geweldig!!! Daar ging ik dan! op naar Berghem voor de eerste keer racen in de GK4 met een nieuwe race-overall gesponsord door Ben de Feijter en Casper Reinders Mijn 1e buiten race was in Emmen 15 – 05 – 2011 1e Manche 2e plaats 2e Manche 3e plaats In de 3e Manche moest ik startten vanaf de 2e plaats maar door een foutje in de opwarmronde moest ik vanaf de laatste plaats starten dus wist ik wat mij te doen stond, inhalen en nog eens inhalen uit eindelijk werd ik toch nog 3e.
Eind resultaat 3e plaats op het podium met een beker naar huis (terug naar boven)


2 monteurs van PDB raceteam

De 2e buiten race was in Emmen 15 – 05 - 2011
Ook gesponsord door Ben de Feijter en Casper Reinders
1e Manche 3e plaats
2e Manche 4e plaats
3e Manche 3e plaats
Eind resultaat 3e plaats op het podium weer met een beker naar huis (terug naar boven)


Tot zover het avontuur bij het PDB team nogmaals dank aan Ben de Feijter en Casper Reinders Ik had geroken aan het buiten karten en wilde graag het seizoen 2011 in de GK4 afmaken. Inmiddels woonde ik bij oom Guus en tante Marja zij zijn toen gaan praten met het KWM team in de uithof met Mathieu en Wil Het KWM team kwam met een financieel voorstel om mij te laten rijden (nog 4 races) Guus en Marja vonden het voorstel zo goed dat ik het seizoen mocht rijden met een kart van KWM. Het waren erg leuke en spannende wedstrijden.
Ondanks dat ik een wedstrijd heb gemist ben ik toch nog 3e geworden in het eindkampioenschap 2011

2012 (terug naar boven)
Wat nu te doen? door gaan met race of stoppen. Voor mij was stoppen geen optie maar doorgaan daar was geen geld voor. Geheel onverwachts kon ik een nieuwe kart met motor krijgen voor het seizoen 2012, dit werd mij aangeboden door Patrick en Chantal Kraaijenveld (Ka Ka Ce) hun zoontje is een kart vriendje van mij.
Oom Guus en tante Marja waren zeer ontroerd het feit dat er mensen die je maar net kent zo iets groots doen. Er kwamen steeds meer mensen die wilden sponsoren Kepkom reclamebureau hebben samen met Quantes grafimedia en Studio Dijkgraaf een geweldig sponsor boekje gemaakt waarmee we op pad gingen.

Uiteindelijk is het toch gelukt om in 2012 te gaan racen. Onze dank aan iedereen die mij hebben geholpen.
Dit jaar waren er 9 wedstrijden en per wedstrijd drie races

1e race Emmen 3e plaats op het podium
2e race Emsbüren 3e plaats op het podium
3e race Emmen 5e plaats op het podium
4e race Eindhoven 5e plaats op het podium
5e race Berghem 2e plaats op het podium
6e race Spa-Francorchamps Helaas ziek
7e race Eindhoven 7e plaats op het podium; werd in race 1 teruggeplaatst naar de laatste plaats; hetstof kapje van mijn carburateur zat er niet op.
8e race Hahn 3e plaats op het podium
9e race Genk 2e plaats op het podium

Ondanks wat tegen slagen toch nog 4e geworden in het eindkampioenschap 2012 (terug naar boven)


Ik wist dat dit mijn laatste jaar was als karter ik heb ook op de laatste wedstrijd in Genk van al mijn vriendjes, vriendinnetjes en hun ouders afscheid genomen die wisten niet dat ik er mee ging stoppen het was best een beetje emotioneel. Ook ben ik naar Casper Reinders en Ben de Feijter gegaan de organisatoren van de GK4 die vonden het erg jammer dat ik er mee stopte en zonde van mijn talent maar helaas het is niet anders maar het was een pracht jaar! Ik wil nogmaals iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat ik in 2012 kon karten!

2013
Geloof het of niet maar ik ga weer KARTEN
(terug naar boven)

Mijn oom en tante werden gebeld door Patrick en Chantal met de grootste verrassing van mijn leventje. Zij hebben een groep mensen gevonden die mij waarschijnlijk heel erg aardig vinden en die er voor gaan zorgen dat ik in 2013 niet bij de cadetten maar in een RK1 kan gaan racen (een stap hoger als waar ik in reed ) veel harder en veel sneller (zie de link Sponsoren op mijn website). Ook mag ik in het team van Patrick en Chantal (Pe Ka racing) rijden.

Mijn Nieuwe Kart!!!!!!!!!

Hier eindig ik mijn verhaal (hoe ik ben begonnen). Het verloop van 2013 kunt u verder lezen op de verschillende pagina’s van mijn website. (terug naar boven)
Dustin Timmermans